over ons

Technische Orthopedie De Poorter

Wij hebben een 30-jarige ervaring ontwikkeld in het aanmeten en leveren van technisch orthopedische apparatuur, prothesen en steunzolen. Steunkousen, loophulpmiddelen en rolwagens behoren eveneens tot ons gamma. Ook zijn wij gespecialiseerd in kinderothopedie.

Ons team staat klaar om u te helpen!

U wordt doorverwezen door de behandelende arts of er komt een zorgvraag binnen. Wij nemen steeds uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw noden en bieden een oplossing op maat aan. Al onze hulpmiddelen worden aangemeten en aangepast naargelang uw wens. De aanmeting vindt plaats in het ziekenhuis waar u behandeld wordt of bij ons ter plaatse.

Tordep bestaat meer dan 30 jaar.

Als erkend orthopedisch technicus richtte Frank De Poorter in september 1990 Tordep op. De visie is tot op vandaag nog steeds dezelfde gebleven: "Klein maar met grote service!". Tordep streeft naar een volle tevredenheid van de patiënt over zowel hulpmiddel als service. De cliënt staat altijd centraal. 

Een uitgebreid gamma aan producten en steeds de beste kwaliteit.

We hechten veel belang aan uw leefcomfort, daarom werken we steeds met producten van de beste kwaliteit. Merken zoals Bauerfeind, Ottobock, Push, Vermeiren, Juzo, etc.